Gala Energy-Center: Dl Martin Moise, PrimVicepreședinte PATRES, a primit Premiul de excelență pentru întreaga activitate dedicată sectorului energiei regenerabile din RomâniaPublicația Energy-Center a acordat Dlui Martin Moise, PrimVicepreședinte PATRES, Premiul de excelență pentru întreaga activitate dedicată sectorului energiei regenerabile din România, în cadrul celei de-a treia ediții a Galei Energy-Center.

„Mulțumesc publicației Energy-Center și Dlui Alexandru Moldovan pentru premiul de excelență acordat. Sunt onorat să primesc acest premiu, care oferă o recunoaștere a activității depuse în cadrul PATRES și nu numai. Totodată, acest premiu mă obligă să continui să  promovez  energia din surse regenerabile în România și să apăr interesele producătorilor, membri ai PATRES. Este nevoie să convingem autoritățile să ia deciziile corecte pentru un viitor al energiei care să se bazeze pe energia renerabilă. Noi, la PATRES, vom continua demersurile în acest sens și, așa cum am procedat de fiecare dată, vom veni cu soluții și expertiză în sprijinul autorităților pentru a asigura un cadrul legal corect și optim pentru participanții la piața energiei”, afirmă Dl Martin Moise.

La împlinirea a 9 ani de la apariția primului număr , publicatia Energy-Center, a organizat a treia ediție a galei “Premiile Energy-Center” pentru a onora pe “cei mai buni dintre cei mai buni”. Într-un an plin de transformări pentru piața de energie din România, cu implicații profunde asupra companiilor din domeniu, gala “Premiile Energy-Center” marchează o nouă etapă a maturității sistemului energetic, bucurându-se de prezența autorităților și celor mai buni specialiști din piața de energie electrică și gaze naturale, a precizat Alexandru Moldovan, Redactor Șef Energy-Center.