Important forum de discuție pe tema energiei energiei regenerabile în România, “Ziua Energiei” Brașov se află la a 8-a ediție.

TTM și REPOM continuă tradiția și organizează Ziua Energiei, în data de 29 septembrie 2015, la hotel Kronwell în Brașov. Conferința se va concentra pe dezvoltarea unei strategii energetice viitoare pentru România și va prevedea keynotes din partea reprezentanților ANRE, ai Guvernului, ai Parlamentului și ai Administrației, precum și experți internaționali din domeniu.

O discuție la “masa rotundă” va fi elementul central al evenimentului, care unește liderii producătorilor de energie electrică din România – Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Complexul Energetic Oltenia, OMV și PATRES ca fiind reprezentant al producătorilor în domeniul energiei regenerabile.

Operatorii români ai centralelor din surse regenerabile, firme internaționale de avocatură și consultanță vor dezbate în continuare rezultatul ideilor și a discuțiilor la “masa rotundă”.

Participarea este, ca de obicei, gratuită, evenimentul beneficiind de traducere simultană engleză/ română. Cei interesați pot accesa: Ziua Energiei BrașovRepom